Není jiná možnost než mytí oken ve výškách? Pozvěte si firmu „Výškové práce Brno“

Protože jsme si nechali v druhém patře nově postaveného domu udělat prosklenou lodžii, museli jsme se následně vypořádat s problémem nedostupnosti skel pro jejich umytí. Jistě, že jsme o této nesnázi věděli už při plánování stavby. Ale tehdy jsme se odmítli vzdát prosklené lodžie jen kvůli zdánlivě triviálnímu problému s nesnadným mytím prosklených ploch. Tenkrát jsme si řekli, že to budeme řešit, až to bude aktuální, což začalo být právě nedávno. Mytí oken Brno

mytí oken unikátní metodoumytí velkých skleněných plochpráce ve výškách a mytí oken

Na skla lodžie se nabaloval prach a špína a už to nevypadalo moc dobře. Plocha potřebovala nutně vyčistit, ale bez zvedací plošiny jsme se toho nemohli chopit. Objednávání zvedací plošiny se nám zdálo příliš složité a nákladné, lepší variantou bylo objednání firmy Mytí oken Brno, která má k dispozici své montážní plošiny a jejíž zaměstnanci jsou kvalifikovaní a velice zruční.

Cením si toho…

Cením si toho, že jsme si s manželem nemuseli vybírat dovolenou, abychom mohli být v době mytí oken přítomni. Firma nám vyšla vstříc a poslala k nám své zaměstnance vpodvečer, kdy už jsme byli oba z práce doma. Ale samozřejmě ještě bylo světlo a zaměstnanci firmy bez potíží na svou práci viděli.

speciální techniky mytí a leštění oken  specialisté na mytí a čištění prosklených ploch  okna beze šmouh

Mytí oken se zaměstnanci A SERVISU LIPKA, s.r.o. věnovali se vší pozorností, velice důkladně pracovali na tom, aby byla okna perfektně čistá a taky vyleštěná.

Leštění skel prováděli obzvlášť pečlivě. Výsledný lesk tomu také odpovídal. Přitom k tomu nepoužili žádné leštidlo a leštili jen suchou hadrou. Vysvětlili nám, že takhle mohou nejlépe zajistit, aby se na sklech neobjevovaly šmouhy a nezůstaly na nich zaschlé kapky vody, které vznikají leštěním namokro.

S veškerou prací firmy jsme byli spokojeni, zaměstnanci se velice snažili a výsledek práce je toho důkazem. Mytí oken Brno

mytí skel v kanceláříchsklo jako zrcadloprofesionální mytí skel

Author: Gabriela

Share This Post On