Díky strojovému čištění koberců už se nikdy nebudete skvrnami muset zabývat

jak vyčistit koberecČištěním koberců se naše firma Koberce, čištění Praha 1 se zabývá už několik let. Tvrdá práce přináší ovoce a tak je tomu i u nás, na naši práci máme samé dobré ohlasy a za sebou spoustu spokojených zákazníků. Kromě českého trhu působíme také na trzích zahraničních, v Německu a v Rakousku a i zde patříme ke špičce v oboru. Kromě čištění koberců však nabízíme celou řadu dalších služeb, jako například mytí oken, čištění podlah, mytí výloh, odstraňování graffiti nebo likvidací plísní. Koberec jsme vyčistili i milému mladému páru, kterému ho znečistil výbuch burčáku.čištění koberců

 

Technologii, kterou používáme k čištění koberců spočívá ve využití silného a přitom velmi šetrného strojového vybavení v podobě kotoučového stroje. Ten pomocí rotačních kartáčů zapracovává jednu z nejlepších značek kosmetiky do koberce tak dlouho, dokud neodstraní všechny nečistoty, bakterie, roztoče a vůbec všechno, co se za mnoho let v koberci usadilo. Tato metoda je skutečně účinná, z několika důvodů. Jedním z nich je, že se kosmetika spolehlivě vkartáčuje až do samé struktury koberce a tím jej dokonale vyčistí a navíc i dezinfikuje, přičemž zanechává hebkou původní strukturu koberce.

 

 

Zklikviduje tedy jak nečistoty, tak bakterie…

čištění běhounů

Zklikviduje tedy jak nečistoty, tak bakterie. Druhým důvodem vysoké účinnosti naší metody je použití vysokotčištění běhounůlakého třímotorového vysavače, který pečlivě a prakticky do sucha všechno odsaje. Takto jsme postupovali i v případě skvrny od burčáku, nevyčistili jsme však jenom samotnou skvrnu, ale i celý zbytek koberce. Po našem zásahu tak koberec vypadal téměř jako nový a po nějaké nehodě s burčákem nebylo ani vidu ani slechu. Kvůli výsledkům, jakých naše firma dosahuje při použití metody strojového čištění kotoučovým. Strojem je pro nás zcela nepochopitelné, že stále většina úklidových firem může ještě nabízet svým zákazníkům „službu“ v podobě čištění koberců zastaralou a neúčinnou extrakční metodou.

 

Toto čištění se totiž dá srovnat s tím, kdyby si zákazníci vyčistili koberec doma sami. Jedná se o dávno přežitou a naprosto nevhodnou metodu pro skutečně dokonalé a kvalitní vyčištění koberce. Vstříknutí chemie do koberce a rychlé odsátí v žádném případě totiž nemůže zajistit kvalitní vyčištění koberců. Čistící prostředky nemají vůbec šanci působit v hluboké struktuře koberce, protože zcela chybí část. Kdy je pečlivě vpravená a rozkartáčováná do koberce. Proto po zaschnutí zůstávají nejen nevzhledné fleky, ale k horšímu se změní i povrch a tvar koberce. Jsme rádi, že tohoto všeho byl mladý pár s burčákem ušetřen. A doufáme, že příště už nebudou muset takové problémy vůbec řešit. A jenom si budou užívat krásného podzimního počasí se skleničkou burčáku v ruce.

Author: Marcela

Share This Post On