Profesionální strojní čistění koberců od jakéhokoli znečištění

Čištění Praha 10, koberceS dětmi není lehké pořízení. To ví každý rodič. Vyjdete jim vstříc a následně toho často litujete. Nemůžete jim to však vyčítat, jelikož ony nevěděli, že dělají něco tak moc špatně.

Své o tom vědí zákazníci Čištění Praha 10, koberce, kteří svým ratolestem dovolili uspořádat oslavu narozenin, která se poněkud zvrhla a koberec byl po zásahu takzvaných party nudlí ve spreji naprosto zničený a na vyhození. Naši zákazníci viděli jediné řešení a to vystříhat nudle i s kusy koberce pryč.

Koberce, čištění
Naštěstí jsme tu byly my A SERVIS abychom se o znečistěný koberec postarali. A SERVIS LIPKA, s.r.o. je společnost s dlouhým trváním na českém území i v zahraničí. Řadíme se mezi nejprofesionálnější společnosti na čištění a údržbu podlahových krytin v České republice. K čištění využíváme nejkvalitnější německou čisticí kosmetiku a samozřejmě strojní metodu s pomocí kotoučového stroje.

 

 

Kotoučový stroj díky svým kruhovým a otáčejícím se kartáčům…

čistírna sedaček
Kotoučový stroj díky svým kruhovým a otáčejícím se kartáčům dokáže odstranit jakoukoli nečistotu. Vše probíhá jak na čištění kobercevelmi jednoduše. Kotoučový stroj zapracuje chemii do koberce a jemně drhne koberec až k samotnému dnu. Z chemie se vytvoří pěna, která na sebe váže veškeré nečistoty, které spolu s ní kotoučový stroj vytáhne na povrch. Z povrchu se následně pěna odstraní vysavačem. Pak už stačí jen koberec nechat vyschnout a kochat se jeho krásou.

I v případě znečistěného dětského koberce byla naše práce stoprocentně účinná. Party nudle ve spreji byly bez jediné památky odstraněny a koberec zůstal krásně čistý, svěží a provoněný. Ještě, že si zákazníci před užitím nůžek vzpomněli na naši příjemnou spolupráci a kontaktovali nás A SERVIS a vše dopadlo nanejvýš dobře.

 

Author: Marcela

Share This Post On