Amatérské řešení plísní na stěnách nemá velkou šanci na úspěch. Čištění, odstranění plísní Pardubice

Zbavení se plísní nebylo nikdy lehčíStejně jako v bytech dalších nešťastníků, tak i v tom našem neustále žila plíseň. A nemyslete si, že jsme ji ignorovali. S manželkou jsme neustále zkoušeli všechno možné, jak se jí zbavit. Známí nám pořád dávali rady, často to ale byly naprosté nesmysly, ale protože naděje umírá poslední, většinou jsme všechno vyzkoušeli.

Přemýšleli jsme taky nad tím, že bychom se pustili do generálních oprav, ale za prvé jsme si nebyli jistí, jestli by právě ony pomohly, a za druhé jsme po propočítání potřebné sumy na tyto opravy zjistili, že by to bylo extrémně nad náš rozpočet.

Takže jsme se vrátili k předchozí praxi – zkoušet všechny tipy, které nám známí dají. Potom nám jeden kamarád řekl, že jsme blázni, že s tím bojujeme sami a bez potřebných znalostí. Řekl, že když chceme problém Jak odstranit plíseň  vyřešit, tak mu především musíme rozumět, abychom věděli jak na něj.

Zeptal…

Jak zničit plíseňZeptal se nás ještě, jestli bychom přece jenom nechtěli přestat se zbytečnými pokusy, které nás jen stojí peníze, a raději si objednat firmu, která to vyřeší jednou pro vždy. Potom nám doporučil A SERVIS LIPKA, s.r.o. O této společnosti jsme neslyšeli poprvé a vždy to byla jen chvála, takže jsme se na ni s důvěrou obrátili.

Společně s techniky firmy jsme se snažili přijít na to, v čem vězí příčina toho, že se u nás vytvářejí plísně. Příčinou je samozřejmě vysoká vlhkost, ale ta se musela odněkud vzít. No a přišlo se na to, že jsme ji produkovali my. Tím, jak málo jsme větrali, jak hodně jsme vařili, jak dobře těsnila okna a nepropouštěla vzduch ven ani dovnitř atd.

Takže jsme se museli sami začít více snažit vlhkost minimalizovat. Aby zásahy A SERVISU – odstranění plísní, dezinfekce a protiplísňový nátěr LSG – mohly plnit svůj úkol. Zatím jsme v tom úspěšní.

Author: Nikola

Share This Post On