Je možné odstranit plísně z bytu na trvalo? Odstraňování plísní Praha

Jak odstranit plíseňV důsledku prasklé trubky topení se nám do bytu nakvartýrovala plíseň. Protože postižená stěna byla obvodová, byla celá situace o to obtížnější. Takové stěny vlhnou mnohem snadněji už samy od sebe, a když se k tomu přidá ještě prasklá trubka, můžete se spolehnout, že se plísně zaručeně dostaví. čím odstranit plíseň

Stěnu jsme otloukli až do cihel, abychom se plísní zbavili. Nanesli jsme novou omítku a nový nátěr. Jenomže naše radost z nové stěny bez plísní netrvala dlouho, protože se tam zase zanedlouho objevily. Tentokrát sice v menší míře, ale horší bylo, že teď už jsme neměli tušení, jaká je příčina toho, že zase vyrostly. Přemýšleli jsme Jak odstranit plíseň.

Do dalších zbytečných úprav se nám už v žádném případě nechtělo. Museli jsme uznat, že na to asi nestačíme a že potřebujeme radu někoho, kdo se v oboru už nějakou dobu pohybuje a bude schopný vymyslet řešení, které nejenomže plísně odstraní, ale nedovolí jim, aby se vrátily.

 

Vhodným kandidátem pro tento úkol… Jak odstranit plíseň

co proti plísni
Vhodným kandidátem pro tento úkol se nám zdála firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. Pozitivně na nás působilo především to, že se technici firmy pídili po příčinách našeho problému, a ty nám pomáhali odstranit. Za všechno v prvé řadě mohly naše zlozvyky, které vedou k zvyšování vlhkosti. Týkalo se to především naší neochoty větrat, považovali jsme to za zbytečné a netušili jsme, jak moc tím bytu škodíme. jak proti plísni

A potom byly na vině plísňové spory, které v bytě zůstaly, i když jsme stěnu sedřeli do cihly. Právě ony znovu infikovaly stěnu, jakmile se v bytě zvýšila vlhkost. O větrání v bytě jsme se postarali sami, plísňové spory zase odstranili technici. A udělali nejen to. Taky na stěnu nanesli LSG protiplísňový nátěr. Všechna tato opatření dohromady vedla k jedinému – definitivnímu konci plísní a naší naprosté spokojenosti. Určitě budeme doporučovat dál tuto firmu.

 

Author: Marcela

Share This Post On