Nevíte si rady s plísní? Poté je moudré obstarat si proti plísňový nátěr LSG. Odstranění, dezinfekce Praha

V naší firmě A SERVIS LIPKA s. r. o. nabízíme řadu služeb a jednou z nich je i odstraňování plísní. S plísněmi jsou vždy problémy, obzvlášť ve starších domech. Lidé si mnohdy ani neuvědomují, jak velice málo stačí k tomu, aby se vytvořilo nadměrné vlhko a tím i následně plíseň. Například dospělý člověk vydá ze svého těla během jedné noci až 1,5 litru vody ve formě vodních par. K tomu přidejte páru z vaření, sprchování a podobně. K velkému vlhku výrazně přispívá i sušení prádla. A dokonce i velké množství pokojových rostlin.

Dá se tvrdit, že jedna čtyřčlenná domácnost vyprodukuje denně mezi 12 až 20 litry vody a toto množství by mělo být pohlceno vzduchem v domácnosti.

Pokud uvidíte…

Pokud uvidíte na vašem okně kapičky vody, která vznikla z páry, tak už na nic nečekejte, protože to už mnohdy bývá pozdě. Vlhko se začne kondenzovat a plíseň je na světě. Ovšem není problém, který by neměl řešení, minimálně problémy s plísní k nim nepatří. Naši zaměstnanci si s ní umí bez problému poradit.

Na povrchy napadené plísní nejprve nanesou běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení poté dají nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí se tak vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je taky aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály.

Někdy se stane, že…

Někdy se stane, že je plíseň velice rozšířená, tak je třeba, aby byla zeď nejdříve mechanicky ošetřit a poté dát nový nátěr a až poté dát protiplísňový nátěr LSG. S tímto nátěrem vám dokážeme zaručit, že se s plísněmi už nebudete muset potýkat. Naši poslední klienti rekonstruovali jejich koupaliště a do krytých prostorů si chtěli dát protiplísňový nátěr, aby nemuseli v budoucnu řešit problémy s plísní, což bylo velice moudré rozhodnutí. A jsme rádi, že se obrátili právě na nás.

S LSG máme opravdu ty nejlepší zkušenosti, a proto máme čím dál více klientů, kteří jej poptávají, je tedy vidět, že se jedná o skutečně účinný prostředek. Na tento nátěr je skutečně spolehnutí. Proto s ním pracujeme, protože víme, že přináší výsledky, které od něj každý očekává. K čemu nabízet něco, co nefunguje? Jednak by taková práce neměla smysl a jednak by pak firma s takovým přístupem zkrachovala. Důležité je, aby byli zákazníci spokojení, což je to, o co se v naší firmě snažíme. Takže víme Jak zatočit s plísní.

Author: Kateřina Dudová

Share This Post On