Nano impregnace – stále lesklá okna. Čištění fasád ve výšce, umývání výloh, mytí oken Brno. Odstranění polepů

V naší realitní kanceláři máme hodně prosklených místností i vchod je celý prosklený a navíc se nacházíme ve velmi rušné ulici. Takže okna postupně začínala být hodně špinavá a upatlaná, což samozřejmě nevypadalo úplně nejlépe.

A naše uklízečky…

A naše uklízečky už s tím měli už opravdu hodně práce. Každý den by musely všechna ta okna leštit klidně hodiny, aby to vypadalo neustále perfektně. Což je samozřejmě nemožné. Ale slyšeli jsme, že jsou úklidové firmy, které by se o to mohly postarat. Ale bohužel jsme nikdo z nás neměli se žádnou zkušenosti, tak jsme byli odkázaní na hledání na internetu. Zajímal jsem se o to hlavně já a ještě jeden můj kolega a oba dva jsme se nezávisle na sobě shodli na úklidové firmě A SERVIS LIPKA. Měla totiž opravdu nejlepší recenze, lidi o ní psali, že je na ni opravdu spolehnutí a odvádí vynikající práci.

Tak jsme jim zavolali…

Tak jsme jim zavolali a domluvili se s nimi na termínu, kalkulaci a všech ostatních náležitostech. A všichni jsme s nimi byli opravdu moc spokojení. Práci měli hotovou rychle a okna vyčistili opravdu tak, že se v nich člověk vidí jako v zrcadle. Dále na okna dali GlasProtect – GSP, což je impregnace na sklo s účinkem proti špíně a vodě. Takže se okna potom tolik nešpiní a vydrží čistá dlouho, což je pro nás velice důležité. Nejsou tolik upatlaná, protože to bylo to, co nám vadilo a co bylo pro uklízečky hotovou otročinou. Zaměstnanci z A SERVIS jsou navíc velmi milý a pečliví a vždy je všechno předem do detailu naplánováno, takže se nestává, že by docházelo k jakýmkoli problémům.

S touto firmou…

S touto firmou a jejích službou mytí oken jsme velmi spokojeni a můžeme ji víc než vřele doporučit. Nemají problém s podřízením se jakýmkoli požadavkům. Práci dokonce provádějí klidně i o víkendu, což nás mile překvapilo. Určitě se k této firmě budeme vracet a rozhodně je musíme najmout i na čištění koberců. Protože na nich je také vidět, že mají nejlepší chvíle za sebou. Jediné, co by se jim dalo asi vytknout, tak je cena jejich služeb. Nepatří totiž mezi úplně nejlevnější firmy, které byste si na tu práci mohli najmout, ale zase musíme říct, že svou práci odvádí opravdu skvěle.

A já patřím mezi lidi…

A já patřím mezi lidi, že si raději připlatím a budu mít záruku skutečné kvality, než si pořídit něco levného, co nebude mít takový efekt. Navíc okna vydržela čistá opravdu dlouho, takže nemám důvod firmu měnit. Navíc se zaměstnanci společnosti Mytí oken Brno,  je opravdu vynikající domluva, takže za mě tuto firmu mohu jedině doporučit. Jejich služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Rakousku a v Německu.

Author: Veronika

Share This Post On