Keď si s plesňou neviete rady, konzultujte to s odborníkmi. Čistenie plesní Skalica

Potrebovali sme zúfalo pomôcť ako odstrániť pleseň. V jednej z izieb nášho bytu sa na stene začali vytvárať plesne. Aj napriek tomu, že sme v tejto izbe vetrali viac ako v iných miestnostiach. Máme deti, takže sme sa pochopiteľne báli o ich zdravie, aby im plesne nespôsobili nejaké ťažkosti, často počúvam o vzniku rôznych alergií a to predovšetkým u detí, ktorých organizmus ešte nie je Čo zaberie na plesnedostatočne odolný.

Skúšali sme najrôznejšie protiplesňové prostriedky, ale skôr sme len byt zamorovali chemikáliami, než že by nám to od plesní pomáhalo. Vedel som, že nám do bytu trochu zateká strechou, ale nemyslel som si, že by toto mohlo natoľko ovplyvniť vznik plesní.

 

Manželka zahlcovala najrôznejšie diskusné fóra…

Manželka zahlcovala najrôznejšie diskusné fóra otázky, ako si poradiť s plesňou. Väčšinou jej ľudia odpovedali, nech skúsi savo a podobné prípravky, ale my už sme vedeli, že nič z toho nám nezabralo. Objavilo sa tiež pár rád na vykonanie hydroizolácie, zateplenie, podrezania muriva a podobne. Ale títo ľudia nemali tušenie, ako to u nás vyzerá a len tak naslepo rozdávali rady.
čo platí na plesněAsi najprospešnejšie pre nás boli tipy na firmy, ktoré odstraňujú plesne a poskytujú odborné konzultácie. Zaujala nás firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., Čo zaberie na plesne, ktoré sme sa po krátkom váhaní ozvali a poprosili ju o konzultáciu.

Technici firmy k nám prišli takmer obratom. Ešte pred tým, než začali s meraním vlhkosti a hľadaním tepelných mostov, mi povedali, že problém bude určite v pretekajúcej streche, čo sa tiež meraním potvrdilo. Vysvetlili nám, že k nám do bytu neustále vniká vlhkosť a to je nutné odstrániť, inak sa plesní nikdy nezbavíme. Potom už to šlo rýchlo, nechali sme opraviť strechu, technici z A SERVISU odstránili zo steny plesne a naniesli ochranný protiplesňový LSG náter, aby sa u nás plesne už opakovane neobjavovali.

 

Author: Marcela

Share This Post On