LSG zbaví vaše zdi plísně jednou pro vždy. Jak odstranit plíseň Brno

S plísní jsou potíže, jsou příčinou i vážných zdravotních problémů. Proto se jejím odstraňováním v naší firmě A SERVIS LIPKA, s. r. o. zabýváme. Na zateplených fasádách a na severních stranách zdí je výskyt plísní, bakterií, hub a kvasinek nejčastější. Plísně se mnohdy tvoří i z vnitřních stran zateplených domů. Čím čistit plíseň  řeší snad každý.Pro řešení problému, jak se těchto nežádoucích nečistot zbavit, je revoluční nátěr LSG – nátěr proti plísním, který napadené zdi tohoto problému efektivně zbaví. A naše firma A SERVIS realizuje celkový servis v odstranění plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu. Antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít.

jak čistit plíseňÚčinná likvidace plísníProtiplísňový nátěr LSG recenze

 

Pro buňky vyšších…

Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Garantovaná záruka je 2 roky. LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. LSG nátěr proti plísním lze aplikovat ve vnitřních i vnějších prostorách. Plíseň nejčastěji vzniká zkondenzováním vodní páry ve vodu, která se usadila na chladném povrchu. Když totiž v jedné místnosti udržujete výrazněji nižší teplotu, kdy často dochází k tomu, že se do ní dostává teplý vzduch z jiných místností. Tak se vodní pára na chladném povrchu zdi zkondenzuje ve vodu, která se na zdi usadí. A kde je vlhkost, tam je i plíseň. Proto je dobré vytápět ve všech místnostech a snažit se ve všech mít stejnou teplotu. Maximální teplotní rozdíl by měl být 4 stupně celsia, ale určitě ne více. Nemusíte se bát, že byste potom moc protopili.

Co dělat, když se doma objeví plísnětypy jak na  plísněplísně v okolí nás

Je totiž úspornější …

Je totiž úspornější ve všech místnostech udržovat 18 až 22 stupňů, než ji držet při nižší teplotě, a potom ji nárazově několikrát vytápět. Také je důležité kontrolovat si správnou vlhkost vašich obytných místnostní. Správná dlouhodobá relativní vlhkost vzduchu ve všech místnostech určených k bydlení je do hodnoty 55 %. Krátkodobě se může místnost od místnosti lišit, ale opravdu pouze krátkodobě. Posledně jsme odstraňovali plíseň ve starším bytě, kde se plíseň musela snadno vytvářet, protože jak je známo, ve starších bytových konstrukcích se plíseň také snadno vytváří. Pro naše zaměstnance to však nebyl žádný problém, plíseň odstranili a majitelka se opět může těšit z harmonického domova.

Jak snížit kondenzační vlhkostodstranění plísní od profesionálů Prevence vzniku plísní v domě

Author: Lucia

Share This Post On