Nehtový salon zohyzdil vandal, A SERVIS to napravil a zařídil prevenci. Odstraňování graffiti Brno

Rodiče ze mě vždycky chtěli mít učitelku nebo překladatelku. Na základce jsem měla samé jedničky a vlastně jsem se dobře učila i na gymnáziu. Měla jsem jen pár dvojek. Takže rodiče byli pyšní a už mě viděli na těch nejprestižnějších českých univerzitách. Já jsem pak, asi tak ve druhém ročníku na gymnáziu, zjistila, že další studium není pro mě. Nemyslím si sice, že bych to nějak nezvládla, na učitelku by se asi dalo vystudovat. O to nejde, já jsem přišla na to, že by mě to prostě nebavilo. Když jsem si sebe představila, jak každý den chodím znechuceně do školy, tak jsem si řekla, že to prostě nemá cenu se přemáhat. Že to rodiče pochopí a zvyknou si později. odstranění graffiti

tipy jak odstranit graffitijak se bránit proti vandalůmcena odstranění graffiti

Mně se totiž v hlavě rodil jiný nápad…

Mně se totiž v hlavě rodil jiný nápad, že bych si dodělala nějaký kurz nebo učňovský program. Nakonec jsem zvládla obojí. Vyučila jsem se kadeřnicí a absolvovala jsem několik „nehtařských“ kurzů. Rodičům jsem to tenkrát pomalinku řekla a překvapivě nevyváděli tak, jak jsem čekala. Řekla jsem jim totiž rovnou svůj plán, že si chci založit vlastní nehtové studium a začít tak podnikat. Že chci být pánem svého času. Přestože zejména u tatínka bylo vidět zklamání, nakonec mě oba dva podpořili a v začátku mi hodně pomohli.

Teď je to už asi sedm let a já mám, myslím, docela zavedený podnik, který je u zákaznic oblíbený. Dělám totiž nehty vkusně, tak nějak přirozeně, žádné ty předlouhé drápy s nalepenými kamínky. Možná i to je důvod, proč je můj salon tak oblíbený, protože to děláme trochu jinak než konkurence. Můj salon miluju. Vypiplala jsem si ho jako vlastní dítě, takže se o něj také náležitě starám. Jednou jsem však došla do práce a byla zděšená. Fasáda salonu byla posprejovaná jakýmisi hnusnými zelenými klikyháky. Na internetu jsem si vyhledala společnost odstranění graffiti, která se zabývá odstraňováním graffiti, a rovnou jim zavolala a vyložila svůj problém.

jak odstranit graffitičím odstranit graffitinejlevnější odstranění graffiti

S A SERVISEM…

S A SERVISEM jsme se tedy rovnou domluvili na termínu a naštěstí přijeli opravdu brzo.  Postupovali tak, že graffiti zeslabili co nejvíce a přetřeli danou fasádní barvou. Zamalovat graffiti ihned a neodstraňovat ho podle těchto profesionálů nepřináší dobrý výsledek. Graffiti většinou prostupuje a jsou vidět jeho původní kontury. Radili mi, že nejlepší prevence před vandalismem tohoto typu je nechat si nanést na povrch antigraffiti ochranu, která zajistí následné odstranění graffiti se 100% výsledkem.

Rozhodla jsem se, že už nebudu riskovat a hned to vyzkouším a proto jsem poprosila A SERVIS LIPKA, s.r.o. o aplikaci. Antigraffiti nátěr je nanášen v několika vrstvách podle struktury povrchu. Aplikovat ho A SERVIS může na všechny druhy ploch včetně plastů (což je dobré pro příště vědět – garáže, ploty…). A SERVIS navíc jako jediná firma v České republice garantuje funkčnost ochrany za bezkonkurenční a nejlevnější cenu. Odstranění případného dalšího graffiti z ošetřených povrchů je nekomplikované. Navíc tento servis pak poskytuje A SERVIS zdarma, takže to mi přišlo férové a výsledek je opravdu perfektní, proto jsem s nimi moc spokojená.

přípravky na odstranění graffitikvalitní odstranění graffitikdo odstraní graffiti

Author: Gabriela

Share This Post On