Umývanie okien a nano impregnácia Bratislava.

Pred nedávnom som dostala dôležitú informáciu o samoumývaní okien, ktoré je zaisťované firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o.. Tento zvláštny druh ochrany sa nazýva GlasProtect impregnácia, ktorá má za úlohu odstraňovať špinu z okien vďaka dažďu, ktorý špinu umyje. Neverila som, že existuje niečo podobné, kým mi to páni z firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., umývanie okien Bratislava, neponúkli. Predtým som pravidelne využívala službu umývanie okien, ktorú ponúka nielen za veľmi priaznivú cenu, ale tiež používajú metódu, ktorú iné firmy nerobia. Je to metóda suchého leštenie.

umývanie okien Bratislava pre firmy, rodinné domy

Okná vždy najskôr umyli…

Umývanie výloh, odstraňovanie fólií a polepov

Okná vždy najskôr umyli vodou a špeciálnym prípravkom, odstránili špinu a vodu pomocou stierky a následnom preschnutí sklenenú plochu doleštili pomocou suchých bavlnených plienok. Výsledok bol vždy dlho trvajúci a nikdy som nebola s dĺžkou čistoty tak spokojná. To mi výrazne ušetrilo peniaze. Po tom však prišli s ponukou GlasProtectu, a keď som si celú akciu prepočítala, tak za tých 6 rokov, čo je doba životnosti impregnácia, mi výrazne ušetrí financie. Rozhodne som sa odvážila na ponuku pristúpiť a nechala si GlasProtect na svoje okná naimpregnovať. Umývanie okien Bratislava.

Klasicky prišli s vysokozdvižnou technikou, čo je skvelé, nikdy nemusím nič také zariaďovať a tak mám ušetrené starosti. Potom povrch skiel umyli a naniesli GlasProtect. Ten funguje naozaj výborne. Rada potvrdím slová mnohých recenzentov, ktorí tvrdia, že A SERVIS LIPKA, s.r.o. sú naozaj skvelí. Impregnácia sa určite oplatí a navyše máte istotu v stabilnej firme, ktorá k vám posiela len overených a pracovitých zamestnancov.

Author: Anetka

Share This Post On