„Odstraňování Pardubice“ nabízí unikátní kombinaci odstranění graffiti a následné prevence

Pokud fasádu vašeho podniku zohyzďují graffiti nápisy, výdělky vašeho byznysu se rozhodně nezvětší. Protože lidé často dají na první dojem, a je to tak rozhodně i v případě výběru restaurace (minimálně pokud mluvíme o těch, co jsou považovány za luxusní). Od které chce zákazník koupit jejich službu – tedy výjimečné jídlo a obsluhu – logické. A pokud by fasádu restaurace hyzdily graffiti nápisy. Mnoho důvěry to v zákazníkovi nevzbudí. Stálý zákazník se dost možná otočí na podpatku a navštíví raději konkurenci. Ale nový zákazník se takovém podniku rovnou vyhne obloukem. Graffiti odstranění

graffiti poškodí fasádu do strukturyjak se bránit grafiťákům

Takový případ jsme řešili zrovna nedávno…

Takový případ jsme řešili zrovna nedávno, majitel luxusní restaurace se na nás obrátil s tím, že by potřeboval co nejrychlejší pomoc. V tom jsme mu samozřejmě vyhověli, ale rozhodně ne proto, že by měl tento klient nějakou výhodu. Protože je majitelem známé restaurace, naše společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o.,Graffiti odstranění – přistupuje ke všem zákazníkům stejně. Snažíme se vždy udělat maximum. Které zahrnuje zejména kvalitu a pečlivost odvedené práce, dále rychlost možnosti objednání zásahu a o do třetice příjemnou. Vstřícnou a ochotnou komunikaci. Abychom se vrátili ke zmíněné restauraci, majitelé měli na světlounké čelní fasádě obrovské fialovo zelené graffiti, které by s mírnou nadsázkou nepřehlídl ani slepý.

jak efektivně bojovat proti graffiti jaká je účinná ochrana před graffiti

Opravdu hrozný výjev, majitel nám pak řekl, jak si na interiéru i exteriéru zakládají (vchod do restaurace zdobí předzahrádka s růžemi a tújemi), takže to pro něj byla rána, měl strach jednak o ušlé zisky, ale také o pověst podniku, bál se, aby neztratil punc luxusu. Jsme rádi, že se pán obrátil zrovna na nás, a že jsme mohli pomoci. Protože se problematikou odstraňování zabýváme už více jak dvacet let. Poskytujeme služby, mezi ně patří odstranění graffiti, čištění graffiti, ochrana proti graffiti znečištění a vandalismu, antigraffiti nátěry, ochrana a účinná obrana proti sprejerům a pouličnímu umění – takzvaný stop sprejerství a tedy i stop sprejům.

jak se zbavit graffiti

Našim klientům radíme, že…

Našim klientům radíme, že jedinou účinnou obranou proti bezohledným vandalům. Kteří vám dokážou fasádu zničit během pár sekund, je prevence. Proto A SERVIS vyvinul službu, kterou je kvalitní antigraffiti ochranný nátěr. Tato technologie si získala velkou oblibu. Museli jsme tak naše pole působnosti z České republiky rozšířit i do Slovenska a Rakouska. Takže ve všech zmíněných zemích vám naše služby nabídneme a rádi vám pomůžeme bojovat proti vandalskému sprejování. Majitelům restaurace jsme po samotném odstranění graffiti také vytvořili anti graffitový nátěr na fasádě.

nejúčinnější ochrana proti grafittijak bojovat proti grafity

Díky němu se případný sprejový výtvor vandala nevsákne až do samé struktury fasády, proto jde pak snadno oddělat pryč. A SERVIS vám samozřejmě zajistí i následný servis. Která je zdarma, pokud by se vandalství na vaší zdi opakovalo. Takže nás po našem zákroku potěšila věta jednoho z majitelů restaurace, že nám děkuje za to, že mu nyní ulehčíme spaní, už se nebude děsit případného dalšího vandala, ale ví, že nám rovnou může zavolat a my pomůžeme. Graffiti odstranění

barevné graffiti na domějaká firma odstraňuje graffiti

Author: Anetka

Share This Post On