I výrazné nápoje lze z koberce odstranit. Tepování koberců Praha.

Vždycky, když začne podzim, začne s ním i moje oblíbená sezona podzimních filmů, u kterých vždycky popíjím černý čaj s vanilkovou příchutí a s mlékem. A tak jsem si pustila Ospalou díru od Tima Burtona a užívala si filmový večer nad šálkem svého oblíbeného čaje. Ale bohužel, omylem jsem si ho vylila. A protože mám v obýváku koberec, tak si umíte představit, jak to asi vypadalo. A i když ten černý čaj byl s mlékem, tak i tak to bylo pořádně vidět. Dělala jsem všechno možné, abych to vyčistila. Nakoupila si na to i speciální čisticí prostředky, ale bylo to úplně k ničemu. čištění koberce, Praha 10

péče o světlý koberecúdržba kobercelevné čištění koberců

Bylo potřeba na to najmout nějakou úklidovou firmu…

Bylo potřeba na to najmout nějakou úklidovou firmu, s čímž souhlasil i můj manžel, když tu skvrnu viděl. Byl zrovna na služební cestě, když se mi to stalo. Ale věděli jsme, že nechceme čištění pomocí extrakční metody, protože už dříve jsme si nechali ve starém bytě takto vyčistit koberce a dopadlo to katastrofou. Takže jsme náš výběr museli zúžit na ty firmy, které tohle nenabízely. Po dlouhém hledání jsme narazili na firmu čištění koberce, Praha 10. Ta místo extrakční metody využívala strojové kotoučové čištění, kterou všichni poměrně hodně vychvalovali.

Tak jsme jim zavolali, vysvětlili jim naši situaci a domluvili se s nimi na termínu čištění. Cena byla sice o trochu vyšší, ale neodradilo nás to, protože na internetu měli opravdu samé výborné reference, takže jsme měli tak nějak jistotu, že to nebudou vyhozené peníze. V domluvený den přijeli a pustili se do čištění. Pomocí velkého kotoučového stroje kartáčovali koberec tak dlouho, dokud skvrna nezmizela. Bylo taky skvělé, že byste na koberci nepoznali, kde byl čištěný, protože struktura koberce byla na všech místech stejná. Jejich zaměstnanci byli navíc velmi milí a ochotní, takže není nic, co bychom mohli této firmě vytknout.

nejlevnější čištění kobercůsnadné čištění kobercůrychlé čištění koberců

Jediné, co…

Jediné, co by se tedy nemuselo někomu zamlouvat je ta vyšší cena, ale svou práci odvedli perfektně a vše proběhlo v pořádku. A když k tomu přičtu jejich přívětivost a vystupování, nemám co řešit. Jakmile naše koberce budou opět potřebovat vyčistit, na nikoho jiného se obracet nebudeme. Firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. nám nabízí vše, co potřebujeme. Nabízejí své služby po celém území České republiky, takže se nemusíte bát, že pokud nejste zrovna z většího města, že by vaši zakázku nepřijali. Jsou zde pro každého, kdo jejich služby potřebuje. Ani nemusíte čekat dlouho, co jim zavoláte. My nečekali ani týden a přijeli k nám koberec vyčistit. Takže pokud potřebujete čištění koberců, doporučuji tuto firmu. My s ní byli spokojeni ve všech ohledech.

hloubkové čištění kobercůdezinfekční čištění kobercůstrojové čištění koberců

Author: Gabriela

Share This Post On