Zvoľte kvalitu, určite sa vyplatí. Strojové kotúčové čistenie kobercov a čalúnenie v Bratislave

Naša firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., Bratislava koberce, čistenie vykonáva strojové čistenie kobercov metódou čistenia kotúčovým strojom a saním vysoko výkonným vysávačom. Táto metóda sa považuje za najkvalitnejšiu pre čistenie kobercov v Bratislave a môže sa tiež zaradiť medzi najúčinnejšie pre odstránenie nežiaducich nečistôt. Strojové čistenie kobercov Bratislava prebieha nasledujúcim spôsobom: najskôr je do koberca aplikovaná  a vsiaknutá veľmi účinná chémia Bosch RTS, potom je použitý kotúčový stroj s vysokou  kefou. Tento silný rotačný čistič intenzívne a súvisle vykefuje s prítlakom 50 kg miesto vedľa miesta na kobercovej ploche. Jednokotúčový drhnúci stroj veľmi kvalitne prepiera koberec.

Krúžkuje a posúva sa v rade centimeter po centimetri. Vyrába svojím rotačným pohybom jemnú kvalitnú penu, ktorou zapracováva do štruktúry koberca, ktorá je na záver čistiaceho cyklu odsatá s uvoľnenými nečistotami vysoko výkonným trojmotorovým priemyselným vysávačom Soteco Nevada 640. Chémia Bosch RTS je veľmi šetrná a účinná pri čistení kobercov. Najprv sa nechá vsiaknuť do štruktúry koberca a potom pomocou kotúčového stroja sa celá plocha koberce vyčistí. Všetky nečistoty sa naviažu na chémiu a sú vykefované na povrch. Potom je koberec zbavený všetkých nečistôt a vysušený úplne do sucha silným odsatím pomocou vysoko výkonného priemyselného vysávača.

dezinfekčné čistenie kobercovstrojové čistenie kobercovcena čistenie kobercov

Dokonalé zbavenie…

Dokonalé zbavenie vlhkosti a uvoľnených nečistôt zaisťuje úzko profilovaná kobercová štrbinová hubica. Po niekoľkých predošlých skúsenostiach firma realizuje strojové čistenie kobercov Bratislava metódou čistenia kotúčovým strojom. Táto metóda sa pri čistení kobercov veľmi kvalitne a jednoznačne osvedčila. Počas využívania čistenia kobercov kotúčovým strojom nám opadli reklamácie. Bratislava koberce, čistenie

V minulosti sa stávalo, že pri využití čistenia kobercov mokrými a suchými penami Bratislava alebo čistení kobercov sypkými odsávanými práškami Bratislava alebo dnes prakticky všetkými upratovacími firmami používané čistenie kobercov extrakčnou metódou Bratislava nastali problémy. Potom čo koberec úplne vyschol, objavili sa na ňom fľaky. Čistenie týmito metódami nie je tak kvalitné a intenzívne, preto tie problémy. Chýba tu silný prítlak kotúča a rotačné čistenie. Preto sú na kobercoch fľaky, a preto sú koberce nejednotne vyčistené. Strojové čistenie kobercov Bratislava sa v súčasnosti s takýmito problémami už nestretáva.

kde nechať vyčistiť kobereckvalitné čistenie kobercovrady ako vyčistiť koberec

tipy ako vyčistiť koberec   ako vyčistiť koberec   čím vyčistiť koberec

Author: Gabriela

Share This Post On