Pomoc od profesionálov. Umývanie okien aj vo výškach v Bratislave, Fasády, okná, výklady, umývanie, výškové čistenie, nano impregnácia, výškové práce

Som lekárka a pracujem na detskom oddelení. Práca s deťmi je pre mňa všetkým. Obzvlášť kúzelné úsmevy, uzdravených detí, vám dávajú energiu, počas celého uponáhľaného dňa. Okná Bratislava, umývanie

umývanie presklenných stienumývanie lodžiíumývanie okien cena za m2

Detské oddelenie…

Detské oddelenie je veľmi pekne upravené. Aby sa tu našim malým pacientom páčilo a nebolo im smutno, snažíme sa vytvoriť príjemné prostredie. Izby udržuje v čistote nemocničný personál a dohliada na každodenné upratovanie izieb.

Máme tu, ale aj miestnosť, kam si deti, ktorým sa už uľavilo od bolesti, chodia hrať. Dochádza k nám aj pani učiteľka a tí, ktorí majú záujem, aby v škole veľa látky nepremeškali, sa sem chodia učiť. Miestnosť je vybavená veselým, farebným nábytkom a maliarske výtvory malých pacientov, zdobia steny izby. A samozrejme aj táto spoločenská miestnosť musí byť v úplnom poriadku a čistote.

Na pomoc nám chodia aj firma A SERVIS LIPKA s.r.o., Okná Bratislava, umývanie. Na umývanie okien a čistenie kobercov, má táto firma svoje špecialistov a profesionálov, ktorí odvádza svoju prácu veľmi dobre a kvalitne.

cena umývanie okiencenník umývanie okienvýškové práce

Koberce čistí…

Koberce čistí už novou technológiou. Využívajú hĺbkové, strojové čistenie pomocou kotúčového stroja. A kvalitná chémia, ktorú používajú, má príjemnú vôňu a sila tohto prípravku koberce zbaví nečistôt, prípadných škvŕn, ale i alergénov.

Najprv strojom, s rotačnými kotúčmi, vpracovali už zmienenú čistiacu chémiu hlboko do štruktúry koberca. A potom, pomocou, výkonného trojmotorového vysávača, vysali všetku nečistotu a vlhkosť. Koberec bol čistý a vydezinfikovaný a jeho štruktúra bola už na dotyk jemná a prevzdušnená.

Som rada, že nám A SERVIS pomáha vytvoriť príjemné a zdravé prostredie pre našich malých pacientov a týmto im ďakujem za seba aj za nich. Okná Bratislava, umývanie

výškové umývanie okienako vyleštiť oknáako vyleštiť okná bez šmúh

Author: Gabriela

Share This Post On