Relaxujte vo vlastnom byte

Radi trávite čas v prostredí, ktoré je príjemne prevoňané alebo v miestnosti, kde sa nevetrá? Pravdepodobne si vyberiete prvú možnosť. Je niekoľko možností, ako váš typ príjemne prevoňať. Asi najklasickejšou a najobľúbenejšou možnosťou sú vonné sviečky. Vonné sviečky rôznych farieb, vôní a veľkostí sa dajú kúpiť v drogériách, trafikách i pouličných, jednoducho všade, takže vlastne nie je nič jednoduchšie. Ak ale chcete, aby sviečka voňala dlhšie ako dve minúty, nakupujte radšej v obchodoch, v ktorých sa takáto sviečka nedá kúpiť za pár centov. Ďalšou dobrou vychytávkou sú určite aróma lampy. Sú obľúbené aj ako dizajnové doplnky bytu.

Na trhu existuje nepreberné množstvo esenciálnych olejov alebo voskov, ktoré vám prevonia byt počas krátkej chvíľky. Čo je určite tiež dobré vyskúšať, tak zvariť korenia. Napríklad zvarením korenia na varené víno a pridáte citrónovú alebo pomarančovú kôru. Horúcu vodu v mištičke potom môžete postaviť na kúrenie, odkiaľ sa bude pomaly uvoľňovať do bytu. Môžete zvariť tiež samotný klinček, ktorý nielen že nádherne vonia, ale tiež odpudzuje hmyz, takže zabijete dve muchy jednou ranou, a to doslova. Čo je ešte určite dobré vyskúšať, tak kôru z citrusov. Na kúrenie položte tanierik s kôrou z citrónov či pomarančov. Esencia sa bude zahrievaním pomaly uvoľňovať do bytu.

 

Čo vám iste tiež krásne zaručene prevonia byt, tak keď si necháte vyčistiť koberce od upratovacieho tímu firmy. Nejedna z nich robí aj čistenie betónových podláh. Používajú špeciálnu kozmetiku, ktorá nádherne prevonia váš byt, ale hlavne vám aj perfektne vyčistí koberec, že ​​bude ako nový. Takže ak máte špinavý koberec a zároveň chcete prevoňať aj váš byt, tak je toto určite tá najlepšia možnosť.

 

Author: Terezie

Share This Post On