Nebojte se spolehnout na se na strojové čištění

Chtěla bych napsat pár slov o firmě, kterou jsem objevila přes internet, když jsem hledala nějakou dobrou úklidovou firmu. Tato firma provádí strojové čištění a voskování podlah a čistění kotoučovým strojem, který zaručuje hloubkové její hloubkové čištění. Pracuji v prodejně, kde se specializujeme na všechny možné druhy alkoholu, a nalijme si čistého vína, kvalitní alkohol nikdy nebyl levnou záležitostí. Proto jsme vždy dbali na to, aby naše prodejna vypadala opravdu dobře. Jenže bohužel podlahy už tak nevypadaly.

A tak jsme si řekli, že si je necháme vyčistit nějakou úklidovou firmou. Došli jsme k závěru, že oni se s tím určitě popasují lépe. A tak jsem si sedla k počítači a našla právě A SERVIS LIPKA, s.r.o. Kontaktovala jsem proto centrálu a popsali jim můj problém. Následně jsme se domluvili na termínu Umývání betonových podlah a kalkulaci.

Dobrý…

Dobrý dojem na mě udělala už jen komunikace s nimi a dneska můžu říct, že firma má velmi spolehlivé a profesionální zaměstnance. Parkety vydrhli a vykartáčovali. Vysvětlili mi, že pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Pro podlahu je důležité, aby chemie byla co nejšetrnější a splnila požadovaný cíl. Tato firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii.

V některých případech prý používá i kyselou chemii. Ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah. Poté, co podlahu vyčistili, na ni nanesli voskový nátěr.

Vosk…

Vosk nanášeli pomocí speciálního stroje. Sami mě hned navrhli, kolik tato již vyčištěná plocha potřebuje nátěrů. Mohla jsem zvolit pololesklý  nebo matný vosk. Tímto bych chtěla všem čištění tuto službu a celkově tuto firmu opravdu moc doporučit. Protože jsem s nimi měl výbornou zkušenost a naplnili moje očekávání ve všech směrech.

A skvělé je, že nabízí celou řadu dalších úklidových služeb, ke kterým patří i čištění koberců, mytí oken a výloh a odstraňování plísní a graffiti. Takže ať už potřebujete cokoli z těchto služeb, tak se neváhejte na ně obrátit. Jsem si jistá, že i zbytek jejich služeb bude stejně kvalitní jako jejich čištění podlah. A realizují je nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.

Author: Nikola

Share This Post On