Potřebujete vyčistit fasádu?

Pokud zvažujete vyčištění vaší fasády, tak bych měl jednu radu hned na začátek. Určitě bych se nepokoušel to vyčistit vlastními silami, pokud s tím nemáte nějaké zkušenosti a opravdu dobré čisticí prostředky. Protože přiznejme si, většina z nás nemá ani jedno ani druhé. Na to jsou potřeba skuteční odborníci. A o jedněch bych věděl o Plísně na fasádě Pardubice. My jsme potřebovali vyčistit fasádu našeho sekáče s retro módou. Byla špinavá od všeho možného, flekatá a na některých místech byla i plíseň. A to tam logicky nemohlo zůstat, protože by to mohlo odrazovat zákazníky. A bylo mi jasné, že my se o to nepostaráme. A tak jsem si o tom začal něco zjišťovat a zjistil jsem, že to není moc mimořádná situace, že se to u zateplených domů stává velice běžně. Takže na jednu stranu jsme se aspoň nemuseli obviňovat. Že bychom něco ultra zanedbali, protože plíseň na zdi vlastní není něco tak extra neobvyklého.

Takže…

Takže jsme hledali firmu, která by se o to postarala a našli jsme právě úklidovou firmu a jejich protiplísňový nátěr je vážně pecka. Je to opravdu vynikající věc a s ničím lepším jsem se na plíseň nesetkal. A kdybych to tušil dřív, nechali bychom ho na prodejnu dát už dávno. A pokud už teď víte, že je váš dům náchylný na tvorbu plísně – tedy pokud bydlíte v zatepleném domě, tak na nic nečekejte a nechejte si ten nátěr dát. Protože věřím, že nikdo z vás o plíseň na fasádě nestojí. A lidi z A SERVISU jsou skutečně spolehlivý. Jsou to opravdový profesionálové a na nikoho jiného už se nikdy obracet nebudu, protože odvedli vynikající práci a svou odbornost prokazovali v každém postupu jejich práce. Na místo napadené plísní aplikovali běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení potom aplikovali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas.

Po…

Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. A určitě jsme se na tuto firmu neobrátili naposledy, protože firma nabízí i celou řadu dalších služeb. Firma nabízí i řadu úklidových služeb jako je denní a pravidelný úklid domácností, kanceláří, rezidencí či firem, úklid po stavebních činnostech, strojové čištění a voskování podlah. Specializují se na strojové čištění a tepování koberců, ruční čištění čalouněného nábytku, provádí také mytí, čištění, leštění oken, dále na okna nanáší nanoimpregnaci tzv. nešpinavou úpravou, která je obzvlášť vhodná pro okna se špatnou dostupností, čistí a myjí okna a skleněné výplně ve výškách. Po dohodě čistí i rolety, lamely a markýzy. Odstraňují nedovolené polepy z prosklených ploch.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Author: Lucie

Share This Post On