Okna se vám budou udržovat jedna báseň

Vlastním hračkářství, o které se starám úplně sama. A v poslední době se mi zdálo, že výloha není v takovém stavu, v jakém bych si představovala. Tak jsem si nakoupila speciální čisticí prostředky a pustila se do práce. A musím suše podotknout, že to byla naprosto zbytečná práce. Kdybych ten čas strávila sledováním televize, bylo by to rozhodně efektivnější. Upřímně jsem nevěděla, co s těmi okny mám dělat. Tak jsme se poradila s manželem a usoudili jsme, že bude nejlepší, když na to najmeme nějakou úklidovou firmu. Ptali jsme se známých a po rodině a dva nezávisle na sobě nám doporučili Čištění zateplené fasády Praha. Jejich reference jsme si ověřili i na internetu. A tam je všichni opravdu vychvalovali. Jedna samá chvála za druhou. Sice lidé zároveň varovali před tím, že jsou trochu dražší, ale že je to investice, která se určitě vyplatí, tak jsme se rozhodli, že jim zavoláme. A jsem vážně ráda, že jsme se obrátili právě na ně.

Protože…

Protože ta výloha najednou vypadala naprosto fantasticky, opravdu prokoukla. Odvedli vynikající práci, já bych to takto nikdy nedokázala. A ani by mě to upřímně nebavilo. To si za to radši zaplatím, zvlášť když vezmu, že to ve výsledku nebylo ani nijak extra drahé, jak jsem zprvu podle varování čekala. A abych se už o výlohu a okna nemusela starat, dali mi na ně skla impregnaci GlasProtect – GSP, která vydrží i několik let a špína ze skel se opláchne jen proudem vody. Tímto bych tuto firmu chtěla všem doporučit, protože odvedli fakt skvělou práci a mě tím tak ušetřili hromadu času. Zaměstnanci byli navíc velmi milí, ochotní a slušní a neměla jsem s nimi jediný problém. Přišli v čas, k žádným zmatkům nebo přesouvání termínů nedošlo a práci odvedli dobře.

Další…

Další výhodou je, že tato firma právě nabízí i celou řadu dalších úklidových služeb, takže když budu někdy potřebovat něco dalšího, tak se určitě znovu obrátím na ně. Protože se mi s nimi jednalo opravdu dobře a vím, že tam mám záruku nejlepší kvality a i dobrého jednání. A nerada jednám s nepříjemnými a nespolehlivými lidmi, i když třeba nabízejí dobrý servis. Takže za mě tuto firmu mohu skutečně jedině doporučit, protože já jsem s nimi byla maximálně spokojená a určitě jsem se na ně neobrátila naposledy. Nabízejí i celou řadu dalších služeb, jako například čištění koberců, podlah a i odstraňování plísně. A realizují je nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že mají skutečně široké pole působnosti. Pro více informací o jejich službách vám doporučuji se podívat na jejich webové stránky.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Author: Lucie

Share This Post On