Spojení chemické a mechanické síly

Existuje mnoho řešení, jak se na čas zbavit plísně, která vás trápí na fasádě. I já jsem s manželem zkoušela několik způsobů, několik prostředků, ale nic nepomohlo trvale. Na fasádě naší garáže se nám udělala plíseň, se kterou jsme bojovali několik měsíců. Nic nepomáhalo. Už jsme byli zoufalí. Jednou jsme náš problém probírali na setkání s přáteli a jeden manželský pár nám poradil, ať si objednáme Čištění zateplené fasády Ostrava. Tato úklidová firma jim pomohla zbavit se nečistot na podlaze i koberci. Říkali, že nám pomohou, protože jsou specialisté také na plísně. Hned jsme si večer sedli s manželem k internetu a firmu jsme si našli. Pročetli jsme si jejich nabídky i recenze od bývalých klientů. Rozhodli jsme se, že si je zavoláme a zkusíme štěstí. A musím přiznat, že jsme neudělali chybu, protože jsme se plísně na garáži zbavili mrknutím oka. A nebýt této firmy, tak máme plísně ještě doteď.

Nejdříve…

Nejdříve si fasádu garáže prohlédli, aby věděli, jak závažný je problém a pak začali. Dívala jsem se na jejich práci, protože mě zajímalo, jak postupují a zda bych se nemohla něčemu přiučit a příště si poradit sama. Ale bohužel, obyčejný člověk nemá vůbec šanci, protože tým pracoval s profesionální technikou a s takovými přípravky které běžně nejsou k dostání. Nejprve jde na řadu mechanické a chemické čištění fasády tlakovou vodou s čistící chemií, která udrží fasádu v dobrém stavu. Fasáda je dokonce i jednotně barevná a není potřeba obnovovat fasádní výmalbu. Pak je na řadě chemický nástřik, a nakonec se aplikuje protiplísňový nátěr LSG. Nátěr je velice účinný a odolný. Po zaschnutí se na ošetřeném povrchu vytvoří omyvatelná, průhledná a difúzně otevřená ochranná mikrovrstva. Lze ho aplikovat nejen na fasády, ale i dřevo, dřevoštěpkové a dřevotřískové desky, umakart, betony, keramické obklady a další materiály.

Na…

Na povrchu chráněném nátěrem LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky šanci přežít. Obávala jsem že, nátěr je škodlivý zdraví, ale tým mě ujistil, že pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. To víte, máme doma s manželem dvě malé děti a ještě pejska a nechceme, aby se jim něco stalo. To ale nehrozí. Nátěr LSG je také odolný vůči dešti, vlhkosti, UV záření, většině desinfekčních prostředků a povrch ošetřený tímto nátěrem je také omyvatelný a má zvýšenou otěruvzdornost. Nemůžeme si firmu vynachválit a dokonce uvažujeme, že si je pozveme na generální čištění naší dřevěné podlahy.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Author: Lucie

Share This Post On