Náš domeček je zase krásně čistý

Plísně jsou odjakživa mým strašákem. Měla jsem vždy strach, že je budu mít v domě. Máme tři malé děti a s něčím takovým bych se vážně nechtěla potýkat. Jsem celkem posedlá úklidem. Proto pro mě byl hrozný šok, když jsem na fasádě našeho domu viděla náznaky plísně. Chytla mě trochu panika. Hned jsem jela do obchodu a nakoupila desinfekční přípravky. Dva týdny jsem se snažila plísně zbavit, ale nic nepomáhalo. Byla jsem z toho zoufalá. Potom jsem ale sedla k internetu a hledala lepší řešení. Narazila jsem na Mytí fasády Brno, která mě uchvátila recenzemi a nabízenými službami. Hned jsem do firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. zavolala a objednala si je na co nejdříve. Za dva dny už jsem čekala na firmu před domem.

ochrana před plísníprotiplísňová ochrana ochranaochrana všech povrchů

Přijel tým pracovníků z…Mytí fasády Brno

Přijel tým pracovníků a hnedka se dali do čištění. Jejich prostředky a technika jsou dokonalé. Nejprve jde na řadu mechanické a chemické čištění fasády tlakovou vodou s čistící chemií, která udrží fasádu v dobrém stavu. Fasáda je dokonce i jednotně barevná a není potřeba obnovovat fasádní výmalbu. Pak je na řadě chemický nástřik, a nakonec se aplikuje protiplísňový nátěr LSG. Nátěr je velice účinný a odolný. Po zaschnutí se na ošetřeném povrchu vytvoří omyvatelná, průhledná a difúzně otevřená ochranná mikrovrstva. Lze ho aplikovat nejen na fasády, ale i dřevo, dřevoštěpkové a dřevotřískové desky, umakart, betony, keramické obklady a další materiály.  Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný, takže nemůže člověku vůbec uškodit.

rady jak odstranit plíseňtipy jak odstranit plíseňjak se bránit proti plísním

Na nátěru je výhodné…

Na nátěru je výhodné také to, že je odolný vůči dešti, vlhkosti, UV záření, většině desinfekčních prostředků a fasády natřené nátěrem jsou omyvatelné se zvýšenou otěruvzdorností. Další nečistoty, které byly na fasádě, jako je městský spad, odstranil tým pomocí speciální čistící pěny. Ta se na fasádě udrží dlouho a svou intenzitou zvyšuje čistící účinek. Musím říci, že jsme byli s firmou naprosto spokojeni. Už jen ta milá komunikace po telefonu značila, že bude vše probíhat v naprostém pořádku, protože paní byla velice ochotná. I pracovníci byli velice ochotní a zodpovídali mé dotazy. Vysvětlili mi, jak nátěr funguje, protože jsem byla zvědavá.

Antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky šanci přežít. Firma A SERVIS předčila naše očekávání a já věřím, že s ní bude každý spokojený jako my.

jak zastavit množení plísníjak se zbavit vlhkosti zdíco zabírá na plísně

Author: Gabriela

Share This Post On