Foto studium má zase perfektně čistou a lesklou výlohu díky impregnaci. Mytí prosklených fasád Praha

V  jednom městě vlastním foto studium, jelikož focení bylo vždy mojí velkou vášní. A nejen focení. Rád pomáhám lidem také s výběrem fotografií pro tisk kalendáře, na polštář nebo deku. Ale to není vše. Ve svém foto studiu také prodávám rámečky na fotky nebo alba. Kdokoliv cokoliv potřebuje ohledně fotografií, může se na mě vždy obrátit. Samozřejmě dbám na to, abych měl čisté prostředí. Hodně si dávám záležet na velké výloze, kolem které denně projde tisíce lidí. A výloha musí být dokonale čistá, aby se mohli zákazníci podívat na naše nabízené služby a produkty.

Nedávno jsem si řekl, že…

Nedávno jsem si řekl, že si pozvu profesionální úklidovou firmu, která se o moji výlohu perfektně postará. Na internetu jsem našel úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., která se jevila jako spolehlivá. Sice jsem našel levnější firmy, ale obával jsem se, že nebudou tak dobří a neodvedou svoji práci podle mých představ. Proto jsem si dojednal schůzku s Mytí prosklených fasád Praha, která měla mnoho pozitivních recenzí. Zavolal jsem tam a po milé komunikaci s paní operátorkou jsem si dohodl termín návštěvy. Za dva dny už jsem vyhlížel z foto studia tým pracantů.

mytí parapetů mytí žaluzií mytí okenní rámů

Přišel milý a pracovitý tým…Mytí prosklených fasád Praha

Přišel milý a pracovitý tým, který byl raz dva s čištěním hotov. Nejprve kvalitně umyli celou výlohu, a to jak z venku, tak zevnitř. Umyli dokonce i rámy a parapety, které byly dost špinavé. Jejich technologie mytí výloh spočívá v pečlivém provedení čistým rozmývákem a následným důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou. Guma je na stěrce proto, aby se výloha nepoškrabala a nezničila. Až celá zaschla, tak pracovníci začali s leštěním. Mytí prosklených fasád Praha

pravidelné mytí oken spolehlivá firma na mytí oken mytí oken v domě

Díky dlouholetým zkušenostem…

Díky dlouholetým zkušenostem využívají tzv. trik suchého čištění. Leštící přípravky u nich rozhodně nehledejte, protože oni používají pouze suchou a čistou bavlněnou plenu, kterou dokonale vyčistí všechny skleněné plochy. I když je tento postup o hodně náročnější fyzicky, tak má výtečné výsledky a jejich technika leštění nemá rozhodně konkurenci široko daleko. Společnost má totiž spolehlivě ověřeno, že při použití leštících přípravků za mokra, jsou po krátkém čase vidět na oknech esteticky nepřijatelné šmouhy a tahy leštění. Po leštění touto plenou ale žádné takové problémy nehrozí.

A abych měl dokonale čistou výlohu ještě hodně dlouho, tak mi na výlohu aplikovali impregnaci GSP neboli GlasProtect, která ochranný účinek proti vodě a špíně. Díky firmě mám dokonale lesknoucí se výlohy, které se dokonce i mnohem lépe udržují.  

mytí oken v bytě mytí oken v kancelářích mytí oken ve firmách

Author: Gabriela

Share This Post On