Poradí si i se zaschlým lepidlem

Spousta lidí se mylně domnívá, že když si lidé pořídí podlahy, není s nimi ve srovnání s koberci žádná práce. Ale není tomu tak, i o ni je třeba řádně pečovat, i když to zahrnuje o něco méně práce než udržování koberců. Je potřeba dodržovat určité zásady. A o těch bychom se chtěli více rozepsat, protože čím dál více klientů má problémy s čištěním podlah a také s tím, že si je omylem zničili. A jednou z těch zásad je nečistit je levnými přípravky nebo metodami, pokud si je nechcete zničit. Podlahy jsou totiž náchylné na poškrábání, takže není vhodné je čistit obyčejnými kartáči. Je na to potřeba skutečně odborné a kvalitní technologie a zkušenosti pracovníků, abyste dosáhli opravdu krásně čisté podlahy a nijak ji nepoškodili. Je to mnohem výhodnější než pořizování nových podlah, a to jak finančně, tak časově. Naší poslední zakázkou bylo čištění podlah v domácnosti, která byla zašpiněná od lepidla. Mladý pár se snažil si postavit komodu a moc se jim to nedařilo, tak na to použili lepidlo. A to bohužel skončilo i na podlaze, aniž by si toho všimli, a potom se jim to opravdu špatně čistilo.

Respektive…

Respektive se jim to nepodařilo vyčistit. A není se čemu divit, protože oni právě nedisponují těmi prostředky, které jsou na to třeba. V Betonové podlahy, Brno čištění k hloubkovému čištění podlah používáme zásaditou chemii. V některých případech používáme kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích, protože kyselá chemie je velmi agresivní. Ale za to zase dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah. Protože v těchto případech je zapotřebí šetrného materiálu, což je právě chemie zásaditá. A to samé platí i o způsobu čištění, je potřeba na to speciálních kartáčů, které v obchodě opravdu neseženete.

Po…

Po čištění podlah je vždy dobré je zakonzervovat nanesením fluatace, což je průmyslový polymer, jednoduše řečeno voskování podlahy. Proto to vždy našim zákazníkům doporučujeme. Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy. Na podlahu dáváme převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluzový efekt. Díky tomu vaše podlaha nebude jen dlouho čistá a krásná, ale je díky protiskluzovému efektu vytváří bezpečnější prostředí a snižuje hrozbu uklouznutí. Takže nejenom že zajistí dlouhodobější krásný vzhled vašich podlah, ale napomáhá i vašemu bezpečí. Pro více informací o našich službách navštivte naše webové stránky.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Author: Lucie

Share This Post On