Udržovat podlahy nemusí být nic těžkého

V naší právnické firmě máme všude podlahy a samozřejmě se nevyzouváme. A sice máme samozřejmě úklidový tým, který se o vše stará, ale už to bylo nad jejich síly. A podlahy už nevypadaly nejlépe. A tak bylo potřeba se o to postarat. Přece jenom i vzhled interiéru je součástí profesionality a prostor je vždy první věc, kterou si klient začne prohlížet, když vejde dovnitř.

Nakonec jsem se rozhodl, že na to nechám najmout úklidovou firmu. Ale s žádnou jsem doposud neměl žádné zkušenosti a nikdo z mých kolegů také ne, tak jsem byl odkázaný pouze na recenze na internetu. Nechtěl jsem někoho, aniž bych si ověřil, že odvádí dobrou práci. A po přečtení několika fór a narazil na Brno, hloubkové čištění podlah, která nabízí strojové čištění podlah a měla opravdu vynikající ohlasy.

Takže…

Takže jsem jim zavolal a domluvil si s nimi schůzku u nás ve firmě, abychom se domluvili na čištění a aby si prohlédli kancelář a viděli, jak velké jsou naše prostory. Potom jsme se společně domluvili na termínu a finančním plánu. Nebylo to sice nejlevnější, ale všichni na internetu psali, že se to opravdu vyplatí, také jsem nijak neváhal. Nedělalo jim potíže přijet ve večerních hodinách, až bude kancelář úplně zavřená, a nijak tak nenarušovali chod naší firmy.

Jejich ochotný přístup se mi velmi líbil a s výkonem jejich práce jsem byl nadmíru spokojený. Zaměstnanci z A SERVIS předvedli precizní práci a po nečistotách nezůstaly jediné stopy. Dále mi doporučili pravidelné čištění, protože je zde velká frekventovanost osob a bylo by lepší ji čistit každého půl roku. Nijak příliš mě přemlouvat nemuseli, vlastně to ani nedělali, protože jsem okamžitě rád souhlasil, protože jsem s nimi byla ve všech směrech velice spokojený.

Dále…

Dále jsem si od nich nechal podlahu i navoskovat hlavně kvůli protiskluzovému efektu, který ocenili úplně všichni, hlavně jedna kolegyně, která ráda nosí vysoké podpatky. Za mě mohu tuto společnost všem jedině doporučit, protože úklidových firem je spousta a najít mezi nimi tu, která skutečně odvede kvalitní práci, není snadné, protože jich je na trhu hodně.

Proto se rozhodně v budoucnu na nikoho jiného obracet nebudeme, protože zde máme vše, co potřebujeme. A to se zárukou té největší kvality. Takže pokud poptáváte čištění podlah a nebo jakoukoli jinou službu, rozhodně doporučuji obrátit se na tuto firmu. Je to rozhodně jedna z těch nejlepších věcí, které můžete udělat. Dále nabízí čištění koberců, mytí oken a výloh a odstraňování plísní a graffiti. A realizují je jak po celé České republice, tak i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Author: Nikola

Share This Post On