Dojem na mě udělala už jen komunikace

Chtěla bych napsat pár slov o firmě, kterou jsem objevila přes internet, když jsem poptávala nějakou úklidovou firmu na čištění podlah. Pracuji v prodejně s nábytkem a naše podlaha už byla opravdu hodně znečištěná. A nic jsme nezmohli s tím, aby podlaha vypadala lépe. Proto jsme usoudili, že je jediná možnost, a sice zavolat nějakou úklidovou firmu. Ale žádnou jsme neznali, tak to chtělo prvně najít někoho s dobrými referencemi. Tak jsme se nabídla, že pomůžu, a že to prostuduju, abych zjistila, kdo by eventuálně měl být dobrý. A tak jsem si sedla k počítači a našla právě Praha, čištění šmouh z podlah. Kontaktovala jsem proto lidi a popsali jim můj problém a následně jsme se domluvili na termínu a kalkulaci. Dobrý dojem na mě udělala už jen komunikace s nimi a dneska můžu říct, že firma má velmi spolehlivé a profesionální zaměstnance.

Přišli…

Přišli v daném termínu a parkety vydrhli a vykartáčovali. Vysvětlili nám, že pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Pro podlahu je důležité, aby chemie byla co nejšetrnější a splnila požadovaný cíl. Tato firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii. V některých případech prý používá i kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nevhodná. Poté, co podlahu vyčistili, na ni nanesli voskový nátěr. Vosk nanášeli pomocí speciálního stroje. Sami nám hned navrhli, kolik tato již vyčištěná plocha potřebuje nátěrů. Mohli jsme zvolit pololesklý  nebo matný vosk. A naše podlaha potom vypadala jako nová, a to bez přehánění.

Tímto…

Tímto bych chtěla všem čištění tuto službu a celkově tuto firmu opravdu moc doporučit, protože jsem s nimi měl výbornou zkušenost a naplnili moje očekávání ve všech směrech. Proto je opravdu tak moc doporučuju, protože odvádí skvělou práci, se kterou se jen tak někde podle mě nesetkáte. A realizují jej po celé České republice, takže se nemusíte bát, že pokud jste z menší vesnice, že by za vámi nepřijeli. A působí nejen u nás v České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že má firma opravdu široké pole působnosti. Pro více informací se podívejte na jejich internetové stránky. Určitě tam najdete všechny úklidové služby, které byste mohli hledat.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Author: Lucie

Share This Post On