Radost sledovat jejich práci

Pracuji v nehtovém studiu, kdy jsme si vždy zakládaly na opravdu hezkém prostředí. Sídlíme totiž v rušné ulici, chodí k nám hodně lidí. Takže jsme si vždy snažili investovat do našeho interiéru. Ale asi jsme se moc soustředily na interiér a nějak zapomněli na exteriér. A podle toho naše fasáda taky vypadala. A udělala se na ní dokonce plíseň, což byl teprve problém. Musely jsme s tím něco udělat, protože to tak zůstat nemohlo.

A taky bylo jasné, že nikdo z nás to vyčistit nedokáže, tak bylo potřeba se obrátit na specialisty. A zařizování padlo na mou hlavu. Takže jsem začala hledat na internetu, abych si přečetla, kterou lidi na diskuzích nejvíce doporučovali. A našla jsem úklidovou firmu.  A nejenom, že díky jejich práci je zeď zase opět v pořádku. Pracují s nátěrem LSG a věřte mi, že ta věc je opravdový zázrak.

Nejenom…

Nejenom, že díky tomu už nebudete mít plíseň na vaší fasádě, ale ani se tam nebude tolik usazovat městský spad a ostatní nečistoty. Takže vaše fasáda bude pořád ve skvělém stavu. Je to opravdu vynikající věc a s ničím lepším jsem se na plíseň nesetkala. Protože plíseň je už skutečně pryč. Jsou to opravdový profesionálové a jestli budu mít ještě někdy problémy s plísněmi, tak se na nikoho jiného obracet nebudu.

Ale jsem si jistá, že s jejich nátěrem LSG s nimi už určitě žádné problémy mít nebudu. Na místo napadené plísní aplikovali běžný desinfekční prostředek. Špinavá fasáda, čištění Pardubice po odstranění nečistot a biotického napadení potom aplikovali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas.

Po…

Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. LSG nátěr proti plísním lze aplikovat ve vnitřních i vnějších prostorách. Díky tomu je venkovní zeď naší knihovny opět v naprostém pořádku.

Je to totiž to nejlepší opatření, které proti plísním můžete udělat. Tato firma dále nabízí i mnoho dalších služeb, jako je čištění koberců, podlah, odstranění starého vosku z podlahy a nanesení nové ochranné polymerové vrstvy, strojové čištění čalounění. Realizují denní a pravidelné úklidy domácností, kanceláří, rezidencí či firem. Takže sami vidíte, že toho zastanou hodně. Pro více informací se podívejte na jejich webové stránky. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Author: Nikola

Share This Post On