Strojové metoda odstraní z koberce rezistentní nečistoty, alergeny, roztoče. Čištění, tepování Praha

Čištění koberce Praha 10Bydlím už sama, a protože moje nejlepší kamarádka ještě s rodiči, tak trávíme více času u nás, než u ní. A většinou vysedáváme v obýváku u televize. Zrovna jsme večeřely, měly jsme párky s kečupem a bohužel, znáte to, jak ty láhve s kečupem umí být zrádné. Povedlo se nám jeho množství přelít tak, že přetekl až na koberec. A protože mám v obýváku koberec a ne podlahu, tak to bylo skutečné nadělení.

Hned jsem popadl hadr a snažily se to vyčistit, ale nešlo nám to. Doma jsem neměla zrovna ty nejlepší saponáty, které by byly k čištění koberců vhodné. Nakonec jsem si řekla, že bych na to najala nějakou úklidovou firmu, protože jsem se na ten flek na koberci pochopitelně koukat nechtěla. Ale žádná jsme neměly s žádnou zkušenosti, tak jsme si každá sedla k internetu a hledaly nějakou firmu, která by se o to postarala. A nakonec jsme se všechny shodly na úklidové firmě Čištění koberce Praha 10. Všichni je totiž na internetu moc vychvalovali, tak jsme si říkaly, že to nebude promarněná investive. A nebyly ani příliš drazí.

 

jak čištit matraceNebyly nejlevnější…

 

Nebyly nejlevnější, ale ani ne předražení. Zavolaly jsme jim a domluvily jsme si s nimi co nejbližší termín, aby tam ten flek byl co nejkratší dobu, protože mi bylo jasné, že čím déle to tam bude, tím hůře to půjde vyčistit. Naštěstí se jim to povedlo a koberec dokonce vypadal líp jak předtím. A SERVIS LIPKA, s.r.o. čištění koberců využívá speciální kartáčovou metodu, která z koberců vytáhne veškeré nečistoty a jejich chemikálie krásně provoněly celý byt. Skvrna po kečupu zmizela, naprosto. Koberec krásně prokoukl a nepoznali byste, kde byl čištěný, odvedli opravdu vynikající práci. Tuto firmu můžeme všem tedy jedině doporučit, protože zaměstnanci byli velice milí a ochotní a byli i velmi opatrní ke všem věcem v bytě.

Služby nabízí za cenu, která je ještě relativně dostupná, my ani jedna nejsme zrovna bohaté a nebyl to pro nás žádný problém. Jako jejich cena je sice vyšší než u ostatních firem, jenže většina levnějších firem stále používá extrakční metodu čištění a to rozhodně není řešení, všichni psali, že je to s tím dost katastrofa, ať si to nikdo neobjednává, opravdu na ni byly velké stížnosti. Takže jsme se raději obrátily na něco dražšího, kde jsme ale měly záruku, že to dobře dopadne. A také to dobře dopadlo. Takže za nás tuto firmu můžeme opravdu jedině doporučit, i když jsou trochu dražší. Ta investice se rozhodně vyplatí. Zaměstnanci jsou navíc velice milí a ochotní a je s nimi perfektní domluva. Je to zkrátka hodně muziky za málo peněz.

Author: Marcela

Share This Post On